MORLAND & DEBRAH SCARLETT GUANYEN EL MELODI GRAND PRIX NORUEG

Ahir a la nit, i coincidint amb la super final del Melodifestivalen suec, els seus veïns noruegs van celebrar també la seva final nacional, el ja tradicional Melodi Grand Prix. Un nou format de preselecció basada únicament en una gala final i no amb les semifinals prèvies com estàvem acostumats els anys anteriors.

Aquest canvi, juntament amb la incorporació a l’escenari de la gran orquestra de la cadena, la NRK van fer una de les millors finals del país dels últims anys. En ella hi van participar 11 candidatures que ja van ser anunciades el passat mes de febrer. Entre elles destacaven el retorn de Elisabeth Andreasson (Bettan), gaunyadora amb Bobby Socks l’any 1985 i posteriorment representant del país en solitari els anys 1994 i 1996, i també Tor Andreassen, representant del 1997. Ells dos interpretaven una de les apostes de la nit, essent una de les grans favorites.

Ara bé, la nit anava de duets, ja que una de les cançons que ja partia com a favoria era la que finalment es va emportar el triomf: A Montser Like Me, de Morland & Debrah Scarlett.

La final es va celebrar des de l’auditori Spektrum d’Oslo i va ser conduït per Kare Magnus Bergh i Silvya Nymoen. El sistema de votació va ser únicament per televot i es va fer escollint a 4 super finalistes que posteriorment van interpretar de nou els seus temes. Aquestes han estat les apostes de Tor & Bettan, Staysman & Lazz, Erlend Bratland i Morland & Bebrah Scarlett.

Melodi-Grand-Prix-2015-620x294

La graella de participació al Melodi Grand Prix va ser el següent (segons l’ordre d’actuació a la gala):

 1. Erlend Bratland: Thunderstruck
 2. Raylee: Louder
 3. Tor & Bettan: All Over The World
 4. Jenny Langlo: Next To You
 5. Ira Konstantinidis: We don’t Worry
 6. Contrazt: Heaven
 7. Marie Klapbakken: Ta Meg Tilbake
 8. Staysman & Lazz: En Godt Stekt Pizza
 9. Morland & Debrah Scarlett: A Monster Like Me
 10. Alexandra Joner: Cinderella
 11. Karin Park: Human Beings

Aquí podeu vuere l’actuació del tema guanyador de la nit, que de ben segur serà una de les apostes que passarà a la final sense cap tipus de problema. Balada màgica, amb força i amb una posada en escena brillant. Comproveu-ho vosaltres mateixos:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s