IRLANDA ES DECIDEIX PER MOLLY STERLING AMB “PLAYING WITH NUMBERS”

Aquesta mateixa nit s’ha celebrat la ja tradicional final irlandesa Eurosong 2015 per a decidir el seu pròxim representant. El show ha tingut lloc com ja sol ser habitual en el programa The Late Late Show, un dels programes nocturns més importants de la televisió del país, la RTE i que està presentada per Ryan Tubridy.

La gala d’aquesta nit, a part de tenir una selecció més acurada i de cuidar més els detalls de diferents aspectes respecte les darreres edicions, hem pogut destacar la bona qualitat de les 5 cançons finalistes que han actuat durant la gala.

A més a més també ha comptat amb la participació de diferents representants irlandesos al llarg de tota la llarga història de participació al festival. Entre els més destacables podem citar a Niamh Kavanagh, guanyadora del 1993, Linda Martin, guanyadora del 1992 i Muriel Day, representant del 1969, entre molts d’altres. Durant el show no hi han faltat diferents talls de vídeo de les participacions del país i una sèrie de concursos entre els participants a la gala entre els quals també hi ha intervingut el públic interpretant el ja clàssic tema de Jonny Logan, Hold me now.

D’entre els participants d’enguany calia destacar la participació de Nikki Kavanagh, cosina de Niamh amb la cançó Memories, a Kat Mahon, última guanyadora del talent show The Voice Of Ireland amb la cançó composada pel també guanyador d’eurovisió Charlie McGettigan (1994) anomenada Anybody got a shoulder i Molly Sterling, una jove molt coneguda al país amb el tema Playing with numbers, entre d’alters.

La decisió del guanyador ha anat a càrrec d’un jurat de professionals que estava distribuït per cadascuna de les 5 demarcacions del país de les quals cada una d’elles ha donat el seu vot. Posteriorment s’ha otorgat el vot del televot, que ha acabat de desbancar a Kat Mahon (màxima classificada pel vot del jurat professional) per donar el triomf a Molly Sterling amb tota la seva banda per una diferència molt ajustada.

Els participants a la gala han estat:

  1. Alex Saint: She’s so fine
  2. Kat Mahon: Anybody got a shoulder
  3. Erika Selin: Break me up
  4. Nikki Kavanagh: Memories
  5. Molly Sterling: Playing with numbers

El tema de Molly, balada clàssica sobre fons de piano i amb un toc a pop rural no era l’aposta que tots els internautes havien donat com a guanyadora però si que la seva actuació ha estat de les més brillants. Ho podeu comprovar amb la seva actuació del tema que actuarà a la segona semifinal de Viena el pròxim més de maig.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s