HONGRIA APOSTA PER LA BALADA ANTIBÈL.LICA “WARS FOR NOTHING”

Una altra de les esperades semifinals del superdissabte d’avui ha estat la gran final de la preselecció hongaresa, la ja tradicional A Dal que en aquesta ocasió ja portava setmanes celebrant les gales preliminars per a determinar qui configuraria la graella de la gran final d’aquesta nit.

Una final amb les 8 cançons més ben valorades i on han deixat ben palès la bona qualitat de tots els temes i la cuidada imatge de l’escenografia i producció portada a terme als estudis de la MTV a Budapest sota la presentació de Csilla Tatár, una de les figures més importants de la cadena.

D’entre tots els participants, les grans mirades estaven posades en una de les finalistes, Kati Wolf, representant del país l’any 2011 que ho tornava a intentar de nou. De fet, les apostes la donaven com a guanyadora però el veredicte final ha fet que ni tan sols es col.loqués a la graella dels 4 superfinalistes, que finalment han estat per Spoon, Zoltán Mujahid, Ádám Szabó i els guanyadors Boggie.

La tria dels 4 superfinalistes ha anat a càrrec del jurat professional present al plató i la decisió final del guanyador ha estat únicament mitjançant el televot. Una gala en la que tampoc hi ha faltat la intervenció del guanyador de la preselecció de l’any passat, i per tant representant hongarès Kallay Saunders András que ha tornat a interpretar el tema Running.

Els participants a la gala han estat:

  • Bálint Gájer: That’s How It Goes
  • Boggie: Wars For Nothing
  • Spoon: Keep Marching On
  • Kati Wolf: Ne Engedj Ei
  • Ádám Szabó: Give Me Your Love
  • PASSED: Mesmerize
  • Ív: Fire
  • Zoltán Mujahid: Beside You

Els guanyadors, la banda jove Boggie es basa en un projecte musical de dos compositors, la cantant Boglárka Csemer i el guitarrista Áron Sebestyén. El grup es va formar l’any 2010 però no va ser fins el 2013 que van editar el seu dísc homònim. Val a dir que la banda ja ha tingut algun reconeixement a la seva tasca a països com alemanya, Àustria i Holanda.

Aquí podeu vuere l’actuació de la cançó guanyadora:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s