LITUÀNIA ESCULL A VALIDAS BAUMILA I MONIKA LINKYTÉ

Aquesta mateixa nit s’ha celebrat la finalíssima gala del Eurovizijos 2015, la gala per triar qui serien finalment els encarregats de cantar la cançó escollida en la mateixa gala la passada setmana. De fet, ja feia uns quants dissabtes que van ser els decisius per trobar la cançó i els interprets, quedant finalistes les veus de Mia, Monika Linyté i Vaidas Baumila.

La cançó va ser també un fet decisori en el períple eurovisiu lituà, on finalment va guanyar el tema This Time amb 24 punts seguida de la cançó Dangerous amb 18 i The Right Way amb 17.

Els dos artistes designats per actuar a Viena el pròxim mes de maig ja feia una pila d’anys que intentaven ser representants del seu país i en aquesta ocasió ho faran junts després dels elogis que ha rebut l’actuació de la cançó a duet.

La gala ha estat presentada per Arunas Valinskas i Simona Naine des dels estudis de la LRT de Viina i un sistema mixt de votació a través de jurat internacional i televot han estat els encarregats de designar finalment el vencedor de la nit. Val a dir, que dels tres finalistes, Vaidas partia com a una de les millors veus de l’edició d’enguany seguit també de la finalment doble vencedora Monika Linkyté. Un tema totalment country i enèrgic que de ben segur farà millorar el resultat de l’edició de l’any passat.

Aquí podeu vuere l’actuació del tema This Time:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s