Tot apunt per a la gran final del festival

D’entre els actes i gales d’aquesta setmana, la més esperada és la de demà dissabte que es celebrarà la gran final del festival.
Doncs bé, avui divendres hem pogut assistir a la segona roda de premsa de Ruth Lorenzo i al segon assaig general de la gran final on han actuat les 25 cançons participants. Una gala marcada per la innovació en els efectes de producció i per l’evolució en el format de la gala. Ja des de l’inici de la mateixa es recorden els últims moments de la gala de l’any passat i seguidament donen pas a l’entrada a l’escenari de tots elsparticipants de la nit.
Pel que fa el tema espanyol, que actuarà en 19è lloc, Ruth Lorenzo ha explicat a la roda de premsa que el que ara mateix sent per eurovisió és positivitat i creu que podrà aconseguir una bona posició, o fins i tot guanyar.
D’entre les cançons favorites de la nit destaca l’actuació del Regne Unit amb Molly, la dels holandesos The Common Linnets, la mateixa Sanna Nielsen per a Suècia i també sona la campana per a Espanya on tots els fans espanyols creuen que poden estar altre vegada devant d’un possible triomf.
Caldrà esperar fins a demà dissabte per saber qui finalment s’emportarà el triomf d’aquest 2014.

20140510-021637.jpg

20140510-021655.jpg

20140510-021724.jpg

20140510-021747.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s