Conchita Wurst porta la victòria a Àustria

Glòria Bricollé i Josep Ma. Sebastià
Des del 1966 que Eurovisió no posava els seus ulls sobre Austria i ha estat aquesta nit la gran ocasió. En una final que a priori semblava totalment oberta, ja a la meitat de les votacions destacaven Holanda i Àustrai, seguides de prop per Suècia i Armènia.

Conchita Wurst i el seu “Rise like a phoenix” ha aconseguit el 12 de Grêcia, Holanda, Ucraïna, Suècia, Israel, Portugal, Irlanda, Finlàndia, Espanya, Bèlgica, Itàlia, Suïssa i finalment Eslovènia, situant-se finalment amb 290 punts. Holanda n’ha aconseguit 238 i 218 Suècia.

Aquí podeu veure la seva actuació:

Ruth Lorenzo, novena

Espanya era una de les grans incògnites del festival d’enguany degut a que Ruth Lorenzo despertava molta expectació amb ‘Dancing in the rain”. Finalment ha arribat a una meritòria novena posició amb 74 punts, amb dotze punts d’Albània. El que ha sorprès molt és la poca repercussió que ha tingut al Regne Unit o a Irlanda o Portugal, perque realment ha estat una actuació de grandíssim nivell. Hem pogut parlar amb ella i Ruth ha estat molt satisfeta del seu paper i torna amb un sentiment de satisfacció.

Aquí podeu veure la seva actuació:

20140511-014706.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s