Perfecció en el primer assaig de Ruth Lorenzo

Ruth Lorenzo va aterrar ahir dissabte a la capital danesa després del seu merescut descans a la seva ciutat natal, Múrcia, els passats dos dies. Doncs tots els compromisos de promoció, assajos i tota la resta va provocar que a la representant espanyola li diagnostiquéssin repòs absolut per afrontar una setmana plena d’assajos i de fer bé la feina per tal d’aconseguir un bon lloc per a la final del proper dissabte.

A més, també ha afirmat que també porta objectes perquè li donin bona sort: monedes de paraules, una creu de caravaca i un anell que li va regalar Danni Minogue, de la qual ella va compondre bona part de les cançons del seu últim disc.

Ruth Lorenzo 1

Ruth Lorenzo apunt per agafar l’avió cap a Copenhaghen des de l’aeroport Adolfo Suárez-Madrid Barajas, ahir dissabte.

I un cop ja a Copenhague, aquest diumenge hem tingut l’oportunitat de veure en directe el primer assaig del seu tema Dancing in the Rain. Una posada en escena completament digna, amb una posada en escena molt envejable d’altres temes espanyols al festival i on la pluja també hi farà acte de prescència.

Una pluja que serà visual, amb els efectes 3D que li ajuden gràcies a l’estructura metàlica que configura l’escenari del B&W Hallerne i també amb so ja que des de l’inici de la cançó podrem sentir el so ambient de la pluja com cau.

Ensayo 2

Actuació de Ruth Lorenzo aquest migdia des de l’escenari del B&W Hallerne

 

 

Encuentro 1

Trobada amb els fans després de l’actuació d’avui

Ara bé, tant el vestuari com altres aspectes de l’interpretació, caldà esperar el segon assaig programat pel pròxim dimarts dia 6. No cal dir que tant l’interpretació de la mateixa Ruth com l’ajuda del seu cor format per Mey Green, Sandra Borrego, Awinnie Mybaby i Alana Sinkey han estat del tot brillants. Comproveu-ne el resultat en el vídeo de l’assaig:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s