Per Sant Jordi, quatre anys d’Eurovisio.cat

Per Eurovisio.cat

sant jordi 2014

Avui dia 23 d’abril de 2014 el portal d’eurovisió en català, eurovisio.cat celebra el seu quart aniversari. Quatre anys que han estat plens de bona feina, apostant per la qualitat en totes les notícies que tenen a veure amb el tant estimat per a nosaltres festival d’Eurovisió.cat. Ja des dels seus inicis l’any 2010, el portal no ha fet més que créixer en seguidors tant en la consulta a la pròpia web com també la seva repercussió a les xarxes socials.

I entrem de ple en una edició del festival que un any més no serà menys i que esperem des de la capital de Dinamarca poder-vos informar detall a detall de tot el que succeeix així com les diferents cròniques escrites, videos participatius o diferents temes de divulgació. Una edició que afrontem amb molt d’entusiasme i amb ganes de seguir fent el mateix treball que fins ara: actualitzant dia a dia tot el que succeeix sobre el festival de la cançó d’eurovisió.

No acabaríem sense donar les gràcies a tots els seguidors i simpatitzants que any rere any ens dóna forces per continuar amb el mateix entusiasme que ara fa quatre anys. Tot i així esperem poder-vos satisfer amb tot el que té a veure amb el festival des del nostre punt de vista!

Properament us informarem de tot el que tenim preparat pel desplagament a Copenhanguen.

Moltes gràcies a tots!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s