Connexió eurovisiva entre Barcelona i Letònia

Per Glòria Bricollé

aarzemnieki-espana

Des es publiquen les cançons eurovisives no paren de sorgir covers, versions, entrevistes, rodes de premsa, rumors… Però aquesta setmana hem rebut una de les més sorprenents notícies: la que enllaça el tema letó Cake to bake amb els forners i pastissers del barri del Raval de Barcelona.

La història comença quan una turista letona entra al Libélula Bar de Barcelona, al carrer Reina Amàlia, i els demana als cambrers del bar si poden posar Cake to bake a tot volum al seu establiment. Els treballadors, Claudio i H., els va semblar un tema molt divertit, especialment per la lletra. Així que van decidir que seria una bona idea enregistrar un vídeo amb la música dels Aarzemnieki amb les imatges de diferents pastisseries i forns del Raval.

La gravació mostra escenes del centre de Barcelona i divertides aparicions de forners i pastissers ensenyant les seves dolces obres: coques, pans de pessic, pastissos, cupcakes, rient i ballant mentre sona Cake to bake.

L’oficina de premsa dels Aarzemnieki comenta que el proper objectiu de’n Claudio i H és que la banda projecti el vídeo en l’escenari de Copenhague, tant el dia 6 de maig a la primera semifinal com a la final si aconsegueixen classificar-se.

Esperem que les imatges de la ciutat de Barcelona i els seus pastissos es vegin arreu d’Europa.

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s