Ogae Spain organitza el seu congrés a Barcelona

Per Glòria Bricollé

congreso ogae spain

Ogae Spain, l’associació Ogae de l’estat espanyol, ha fixat la seu del seu proper congrés a la ciutat comtal, després de que tots els seus congressos anteriors es duguessin a terme a Madrid.

Durant el dissabte 5 d’octubre la 8ena edició del Congrés es podrà seguir al Sants Teatre del Centre, al Centre Catòlic de Sants del Carrer Antoni Capmany 72 de Barcelona.  Per bé que les inscripcions al congrés estan tancades de fa molt de temps, per a més informació cal adreçar-se al correu ogaespain@yahoo.es

El congrés comptarà amb la visita de cinc artistes de renom eurovisiu:

Pastora Soler (representant espanyola del 2012 a Bakú amb “Quédate conmigo), Sarah Dawn Finner (participant al Melodifestivalen del 2008 amb “Moving on”), Birgitta Haukdal (Islàndia 2003 amb “Open your heart”), Ott Lepland (Estònia 2012 amb “Kuula”) i finalment Jelena Tomasevic que va actuar en nom de Sèrbia al festival del 2008 amb “Oro”. Tots ells formen el cartell de convidats de luxe d’aquest congrés, on se’ls entrevistarà.

 

convidats congres ogae

A més, el congrés es clourà amb una festa també a Barcelona, a la discoteca Roxy Blue, al carrer Consell de Cent, 294, amb la música del DJ Galfo, expert en música eurovisiva.

ROXYPORTADA

 

La propera trobada d’aficionats d’Eurovisió ja serà al desembre, al XXII Congrés d’AEV de Donostia, del 5 al 8 de desembre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s