Segon dia d’assajos al Malmö Arena

Per Josep M. Sebastià

Malmö escenari

Avui dimarts dia 7 de Maig han continuat els assajos al Malmö Arena dels artistes de la segona part de la primera semifinal. Després d’una arrencada frenètica com la d’ahir avui països com ara Montenegro, Bèlgica, Bielorússia, Moldàvia, Irlanda, Xipre, Lituània i Sèrbia on han sabut aprofitar els 40 minuts per poder assajar sobre l’escenari i posteriorment assistir al meet&great que es celebra al mateix centre de premsa.

Val a dir que en aquesta primera ronda d’assajos, l’única font d’informació és per mitjà dels organitzadors ja que no serà fins a la segona ronda quan els mitjans de comunicació acreditats podrem assistir per valorar les nostres impressions.

Dels assajos d’avui cal destacar entre totes la gran posada en escena de la representant Moldava, Aliona Moon. Un gran vestit elevat i blanc que reflecteix també seqüències de vídeo compaginades amb el planell interior. Una bona imatge i bona posada en escena en aquesta primera semifinal on la qualitat reina per sobre de tot i on a més, la decisió serà molt complicada. Sens dubte una posada en escena que ens recorda sobradament a la candidatura d’Azerbaidjan del passat 2012.

Aliona Moon

També cal destacar l’actuació de Roberto Bellarosa, el representant belga que a través de la seva cançó Love Kills també serà una de les apostes que brillarà a l’escenari i esperem sigui un pas més per poder-lo veure a la final.

Podeu veure el vídeo de l’actuació:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s