Eurovisio.cat, 3 anys de passió eurovisiva

Per Eurovisio.cat

Eurovisio.cat Sant Jordi 2013

Curiosament avui dimarts 23 d’Abril, coincidint amb la diada de Sant Jordi la web dedicada al festival d’Eurovisió en català, Eurovisio.cat celebra el seu tercer aniversari. Tres anys que han estat dedicats a oferir una informació detallada, coherent i amena sobre les diferents edicions del festival europeu de la cançó alhora que també hem detallat diferents aspectes relacionats amb el mateix festival i Catalunya. Tals com el repàs dels catalans que alhora van ser representants espanyols, com el pas d’Andorra al festival d’Eurovisió, donant a conèixer la nostra llengüa, el català.

Des d’Eurovisio.cat també hem volgut bolcar-nos en la plena cobertura de les diferents edicions del festival dels últims 3 anys (2010, 2011 i 2012), realitzant cròniques diàries i explícites des de les respectives capitals europees. Seguiment que ha aconseguit un èxit absolut d’entrades a la nostra web amb un creixement significatiu en les dues darreres edicions. Al mateix temps també hem aprofitat per donar a conèixer el nostre seguiment per diferents mitjans de comunicació local i autonòmic.

La voluntat de l’equip és continuar donant a conèixer la nostra passió pel festival i alhora fer-ho amb la nostra llengüa, el català.

COBERTURA D’EUROVISIO.CAT A MALMÖ 2013

Micro Eurovisio.catCoincidint amb la celebració del pròxim festival d’Eurovisió des de Malmö (Suècia), Eurovisio.cat es traslladarà a la ciutat durant la setmana de celebració de les gales per oferir tot un seguit de reportatges. Aquests consistiran en un repas dels diferents assajos, impressions i curiositats viscudes des de la seu. Així mateix es potenciaran activament els reportatges audiovisuals consistents en entrevistes, tertúlies, entre d’altres, per fer més amena la interlocució amb l’internauta i alhora complementar la informació per diferents vies.

A més també donarem èmfasi a la participació espanyola d’enguany amb la banda asturiana El Sueño de Morfeo (ESDM) amb que recordem que participa amb la cançó Contigo Hasta el Final.

Per acabar, volem agraïr a tots els nostres seguidors actius que durant aquests 3 anys han fet que la nostra feina hagi estat totalment motivadora i alhora els dia rera dia descobreixen el nostre espai web. Gràcies a tots i bona diada de Sant Jordi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s