Ja coneixem el tema francès d’Amandine Bouregois

Per Josep M. Sebastià

amandine

La cadena pública francesa és un dels últims països a fer pública la cançó amb la qual representarà al pròxim festival d’Eurovisió. En concret la resposable d’aquest afer és Amandine Bouregois. Una decisió que la mateixa France 3 va decidir internament a final de l’any 2012. Ara bé, la incògnita era conèixer el seu tema i per això ahir dimecres es va fer pública a través de Spotify i altres xarxes socials, a més de la pròpia televisió del país.

La cançó que interpretarà Bouregois s’anomena L’enfer et moi, un tall entre el blues descafeinat en francès i el rock clàssic. Una cançó que no ha complert massa les espectatives de tots els fans francesos però que, de totes maneres, esperen amb il.lusió poder superar a la posició aconseguida per Anggun, la representant de l’any passat a Bakú.

Amandine Bouregois va ser una artista molt coneguda al seu país l’any 2008 ja que va guanyar el talent-show Nouvelle Star i poc després va editar el seu primer disco, 20m2, amb el que va vendre més de 700.000 còpies i va ser tot un èxit amb cançons com Sans Amour o Au bout de mes rêves. 3 anys més tard ho intentava per segona vegada amb l’edició de Sans amour mon amour però aconseguint molt poc èxit i alhora passant completament desapercebut. És per això que l’ens públic francès ha optat per rellençar la carrera d’aquesta gran cantant.

Podeu veure el vídeo clip oficial el tema L’enfer et moi:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s