“Lonely Planet” serà la cançó de Dorians per a Armènia

Per Josep M. Sebastià

Dorians

Tal com vam conèixer el passat 22 de gener, el conegut cantant armeni Gor Sujyan i la seva banda de rock Dorians van ser els seleccionats per a la televisió del seu país per a ser representants d’eurovisió. Dies abans ja havia sonat la campana a possibles candidats coneguts del país com ara Sirusho, ja representant del 2009 però finalment i després de molts rumors es va fer oficial la notícia per part de la ARMTV, la televisió armènia.

El grup Dorians és força conegut al país ja que des del 2008 han editat un parell de discos amb el seu estil de música particular. Ara bé, un cop la notícia va ser oficialment donada per la televisió, també es va anunciar que el 2 de Març seria el dia escollit per seleccionar, mitjançant una gala televisada, la cançó que Dorians representaria al país.

I així va ser, ahir dissabte es va celebrar la gala Yevratesil 2013: I Yergi Entrutyun des dels estudis de la ARMTV a Yereban i va estar presentada per Avet Barseghyan i Gonar Gasparyan. Una gala amb moltes mancançes de pressupost pel que fa a il.luminació i decorats on el grup va poder interpretar en directe les tres cançons: The Truth, No Time, Toy Planet o la guanyadora Lonely Planet.

Finalment un sistema de votació mixt entre jurat professional i televot va ser l’encarregat de decidir la cançó guanyadora, Lonely Planet, sense fer honor a la coneguda marca de guies de turisme.

A la gala també hi van actuar Gianluca Bezzina, el pròxim representant maltès i Nodi & Sophie, els georgians.

La bona veu i interpretació de Gor i amb una cançó ben construïda com la vencedora faràn que de ben segur s’enfili cap als primers llocs del podi de la nit i possiblement tingui accés directe a la final del 18 de Maig a Malmö.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s