Ja coneixem “Waterfall”, la cançó de Geòrgia

Per Josep M. Sebastià

Sopho & Nodi

Justament l’últim dia del passat 2012, la GPB, la televisió de Geòrgia va donar a conèixer qui serien els pròxims representants del país a Eurovisió: Sopho Gelovani i Nodiko Tatishvili. En aquesta ocasió una decisió interna portada a terme per a la mateixa televisió. Poc dies després ja coneixíem més detall d’aquesta participació ja que es va anunciar que la cançó que defensaria el duet seria composada pel desitjat fenònen suec, Thomas G:Son.

Doncs bé, avui mateix, i durant l’emissió del programa matinal de la cadena GBP1 s’ha pogut veure l’actuació en directe dels artistes interpretant la cançó Waterfall. Una balada de tall clàssic al més pur estil del compositor suec que a molts recorda el seu treball l’any passat amb Pastora Soler i el seu Quédate Conmigo.

Es coneix també que a partir d’aquesta mateixa setmana han començat la grabació del seu vídeo-clip oficial, que es presentarà en breu i també que estaran presents a la gala eurovisiva d’Armènia d’aquest divendres.

Us deixem amb l’actuació de Waterfall, cançó que de ben segur arribarà aconseguir el pont cap a la final del pròxim 18 de Maig:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s