“What if”, l’aposta russa de Dina Garipova

Per Josep M. Sebastià

Dina Garipova

Aquesta mateixa tarda de diumenge tindrà lloc la presentació oficial de la canço que Dina Garipova, la representant escollida internament per Channel 1 de Rússia, interpretarà al Malmö Arena durant la segona semifinal. De fet, ja fa uns quants dies que ens vam assabentar de la notícia de la nova representant, una jove original de la República de Tartaristan que des dels 6 anys ja va començar a cantar i que la seva gran popularitat va venir recentment per ser la flamant guanyadora de l’edició russa de The Voice.

De fet, gràcies al triomf d’aquest talent-show i el gran ressó de la cantant a tot el país, no era d’extranyar que finalment, la cadena pública russa li assignés la responsabilitat de defensar el seu país a Eurovisió. Tant és així, que al mateix dia de l’anunci ja es va donar a conèixer el títol i autors de la cançó que interpretarà. What If, una balada clàssica i amb molta potència composada pels productors suecs Gabriel Alares i Joakim Bjomberg amb la col.laboració del músic de pop-rock rus Leonid Gutkin.

La presentació oficial de la cançó es farà aquesta mateixa tarda però ja durant aquest matí s’han filtrat vídeos de la nova cançó. Certament ja alguns aficionats han advertit que el tall és un plagi de l’original de la banda Hear’say amb la cançó Carried Away. Caldrà esperar la deliveració final de la UER per saber si finalment serà acceptada o no.

Aquí podeu veure el vídeo de la cançó What If durant la seva grabació:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s