Arriba l’hora de la veritat amb El Sueño de Morfeo

Per Glòria Bricollé

Dimarts 26 de febrer al vespre sabrem finalment amb quin tema participarà El Sueño de Morfeo al Festival d’enguany.

Com ja sabeu, tres són les cançons finalistes, “Contigo hasta el final”, “Dame tu voz” i “Atrévete”  que dimarts s’escoltaran a la gala Destino Eurovision que organitzarà TVE als estudis catalans de Sant Cugat.

Ja es poden escoltar les tres cançons íntegrament, així que poseu-vos les piles i penseu ja quina és el vostre tema preferit.

ESDM

Les tres cançons finalistes

Les finalistes són la romàntica  ‘Contigo hasta el final’, segons TVE un viatge d’emocions des de l’introducció èpica, amb una gaita com a protagonista, per a donar pas a un mig temps que desemboca en un tema roquer.

La més novedosa, ‘Dame tu voz’, amb elements electrònics combinats amb tocs celtes, roquers i melodies fàcils de recordar característics del grup.

I finalment l’escollida pels usuaris de TVE, ‘Atrévete’, una cançó optimista, alegre i vitalista, amb espai per a les gaites, les flautes, violins i instruments nous com el banjo.

Per escoltar les cançons íntegrament:

Atrévete

Contigo hasta el final

Dame tu voz

Cares conegudes a la gala

La gala 2013 no serà presentada per la veterana Igartiburu sinó per la valenciana Carolina Ferré i el jurat està format per José María Íñigo (la veu de TVE a Eurovisió després d’Uribarri), Rosa López (representant espanyola el 2002) i el representant italià d’enguany, Marco Mengoni.

Destino Eurovisión comptarà també amb actuacions destacades, ja que ESDM interpretarà temes a duets amb Pastora Soler, la seva predecessora amb la qui cantaran “Nunca volverás” i també amb Àlex Ubago (amb “Ojos de cielo”), Nek (amb “Chocar”) i La Musicalité (“4 elementos”).

Procés de selecció

La mecànica serà la mateixa que el 2012: a parts iguals entre el públic i el jurat, en mans d’Iñigo, Rosa i Mengoni, el flamant guanyador de San Remo.

1360664049978

Així que dimarts al vespre ja sabrem quin és el tema amb el que El Sueño de Morfeo pujarà als escenaris del Malmö Arena, i sembla que tot apunta a que serà “Contigo hasta el final” per bé que sempre tenim sorpreses de darrera hora. Estigueu atents a http://www.eurovisio.cat, tot sobre Eurovisió i en català.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s