Eurovisió.cat a Catalunya Ràdio: “Som grans seguidors de les cançons europees”

Per Eurovisió.cat

Justament ahir dissabte va fer una setmana de la gran final d’un dels certàmens més esperat per a tots nosaltres, el festival d’Eurovisió del 2012 celebrat a la capital d’Azerbaidjan: Bakú. Una edició marcada per una molt bona i acurada qualitat musical i un espectacle molt digne organitzat per a la televisió del país, la Ictimai TV. A hores d’ara ja queda clar per tothom a on està situada aquesta ciutat i quina és la cultura pròpia d’aquest país del càucas amb la seva exposició a tot Europa durant tota la setmana eurovisiva.

És moment de fer balanç i valorar tots els resultats obtinguts. Novament Eurovisió.cat es va bolcar activament per donar una bona cobertura de l’esdeveniment amb diferents cròniques diàries dels diferents assaijos, vídeos promocionals, entrevistes i valoració de resultats. Un treball que hem volgut compartir a més a les diferents xarxes socials que actualment tenim a la nostra disposició: Facebook i Twitter on val a dir que durant aquesta última setmana les entrades a la nostra pàgina web han batut rècords absoluts.

EUROVISIÓ.CAT A LA TRIBU DE CATALUNYA RÀDIO

El passat dijous dia 24 de Maig i coincidint justament amb la segona semifinal del Festival des de Bakú, vàrem poder parlar i conversar amb el programa La Tribu de Catalunya Ràdio conduït per Tatiana Sisquella. Una entrevista-col.loqui sobre el festival on vam poder estar parlant de l’edició d’aquest any amb la presentadora i col.laboradors.

Glòria Bricollé amb l’equip del programa als estudis de Catalunya Ràdio

En l’entrevista, la Glòria Bricollé des dels estudis vam poder parlar de la passió d’eurovisió per part dels fans i llògicament també es va enfocar sobre la repercussió del festival al nostre país. Tot això combinat amb la participació telefònica d’en Josep Mª Sebastià en directe des de Bakú on va explicar les diferents vivències i curiositats viscudes fins aquell dia a la capital àzeri.

En podeu sentir l’àudio de l’entrevista en el següent enllaç:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s