Primera roda de premsa de Pastora Soler a Bakú

Per Josep M. Sebastià

Just després del segon assaig de Pastora Soler al complex del Bakú Crystal Hall s’ha procedit a la primera roda de premsa de la cantant. En aquest cas ha estat acompanyada per Federico Llano, cap de la delegació espanyola i també de Antonio Sánchez Olhsson, autor de la cançó Quédate Conmigo. En aquest cas els fans i seguidors de Pasora han estat molt entregats per descobirir com es trobava després d’haver ja tocat l’escenari.

Ella ha respost que realment es sentia molt feliç de la seva actuació i el resultat final li agradava. Algú dels assistents li ha preguntat si finalment es veuràn molts focs d’artifici en el moment més alt de la cançó i cap d’ells ho ha afirmat ni desmentit cosa que fa entreveure que amaguen alguna sorpresa de l’actuació. Poques coses més cal destacar del que ha dit Pastora. Una cançó que valora la força. la veu i l’interpretació.

També ha aprofitat per cantar un petit fragment de la cançó La Mala Costumbre i també de Quédate Conmigo acompanyada de tots els seus coristes. En podeu veure les actuacions en el següent vídeo:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s