Sant Jordi 2012: segon aniversari d’Eurovisió.cat

Per Josep M. Sebastià i Glòria Bricollé

Avui, 23 d’abril de 2012, diada de Sant Jordi és un dia molt especial per  a nosaltres i per tots els seguidors del portal Eurovisió.cat ja que justament avui celebrem el nostre segon aniversari. Dos anys plens de ganes de disfrutar del festival d’Eurovisió amb la nostra llengua: el català.

Vam iniciar aquest projecte a les portes d’un festival que es presentava prometedor amb la veu de Daniel Diges representant Espanya a Oslo però alhora amb aires de tristor ja que Andorra va renunciar precisament aquell mateix any a participiar al festival després de fer-ho durant 6 anys consecutius. Una ocasió sense sentir la nostra llengua a l’escenari del festival però si donant ressò al nostre portal per tal de difondre tota la informació als catalans i gaudir-ne al màxim. I creiem que ho vam aconseguir.

El passat Sant Jordi 2011 va ser el nostre primer aniversari en funcionament, amb nombrosos moments memorables per a nosaltres: preparant-nos per al Festival de Düsseldorf, vàrem aparèixer en mitjans tan importants com a Catalunya Ràdio, també hi va haver la nostra presència en directe a Eurovisió seguint la participació de Lucía Pérez i la victòria d’Elli&Nikki amb Running Scared. Començàvema a afiançar-nos.

Durant aquests dos anys han estat molts els seguidors del lloc web i dia rere dia hem anat augmentant els visitants a la mateixa fet que ens gratifica plenament per seguir treballant en aquest projecte. Analitzem els candidats, anunciem els participants i ens preparem per a una bona cobertura del proper Festival que d’aquí a un mes obre les portes.  I sense vosaltres, sense la vostra presència, comentaris i lectures ja sabeu que aquesta feina és impossible, així que des d’Eurovisio.cat us agraïm la vostra participació i confiança.

EUROVISIÓ.CAT A BAKÚ

Per aquest motiu, Eurovisió.cat estarà novament al festival en directe plasmant dia rere dia el que succeeix en aquesta ocasió des de la capital d’Azerbaidjan, Bakú. Des del pròxim dia 18 de maig us informarem de primera mà de tot el que passa respecte el festival i seguirem detall a detall a tots els representants europeus.

Novament tornarem a repetir la secció diària: Bakú, dia a dia

Serà una setmana plena d’actes importants, d’assajos, de rodes de premsa… no volem perdre’n detall des del nostre portal, a més de diferents vídeos per posar-nos en situació del que viurem de primera mà. Aquí tenim algunes pistes de com serà Eurovisió 2012:

Ja coneixem com serà finalment el Bakú Crystal Hall, el recinte on es celebrarà el festival. Aquí en podeu veure les imatges del dia en que van finalitzar les obres, el passat dia 16 d’abril:

A més, també s’ha construït per a l’ocasió un Centre de Premsa just al costat del recinte. Aquí es des d’on l’equip d’Eurovisió.cat treballarà per donar tota l’informació en directe. En podeu veure el resultat final en el següent vídeo:

Però no només l’estada a Bakú servirà per cobrir els assajos i rodes de premsa, sinó que esperem conèixer de ben aprop a tots els representants d’enguany. Un bon lloc per aquest afer serà a l’Euroclub, situat just al Bakú Sports Palace del centre de la ciutat, on aquí si que ja està del tot apunt:

NOVA PÀGINA AL FACEBOOK D’EUROVISIÓ.CAT

Per celebrar aquests dos anys també hem creat una nova pàgina a Facebook per fer un seguiment més acurat de totes les notícies que succeixen respecte el festival. Per això necessitem que tots els seguidors actuals us adjunteu a la nova pàgina ja que d’aquesta manera no ens deixarem ningú de l’anterior perfil que tancarem en breu.

Podeu fer-vos amics de la nostra pàgina aquí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s