Eldar, Nargiz i Leyla, els presentadors del Festival 2012

Per Glòria Bricollé

Avui la Ictimai TV ha donat a conèixer els noms de les tres figures que presentaran el Festival d’enguany. Es tracta d’un trio format per Eldar Gasimov, Nargiz Berk-Petersen i Leyla Aliyeva.

Eldar Gasimov és component del duet Ell & Nikki, els guanyadors del certamen de l’any passat pel seu país, Azerbaidjan, amb Running scared. Aquest any el cantant tornarà a pujar als escenaris eurovisius i ens diu: “És un gran orgull ser part del Festival d’Eurovisió, i és una felicitat indescriptible i el plaer de compartir l’escenari presentant el concurs per transmetre l’esperit de l’espectacle a milions de persones a tot el món.”

Nargiz  té experiència en televisió dels dels setze anys i ha estudiat la carrera de Dret als Estats Units. Les seves impressions han estat:  “He seguit el Festival des de fa molts anys i ha estat especialment emotiu des de que Azerbaidjan hi participa. Quan vàrem guanyar estava eufòrica i sabia que jo en volia ser part de l’espectacle del 2012. És per mi motiu d’orgull i satisfacció haver estat seleccionada per presentar aquest esdeveniment”.

I deixem pel final Leyla Aliyeva, nascuda el 1983 i primogènita de l’actual president d’Azerbaidjan, Ilham Aliyev, ha participat en nombrosos esdeveniments benèfics, relacionats amb el món de la moda i la música del  seu país. Aliyeva és així de contundent: “El Festival d’Eurovisió és l’acte cultural i social més important per unir persones de diferents procedències. El fundador del Festival, Marcel Bezençon no devia ser conscient de que aquest certamen creat només per a l’Europa Occidental seria capaç de trencar les fronteres i unir Orient i Occident. És un gran honor per a mi presentar aquest show fantàstic i esdevenir part de la història que s’escriurà a Bakú al mes de maig. Encendrem el foc per a Eurovisió!”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s