Pastora Soler reedita “Una Mujer Como Yo” i presenta els seus companys d’escenari per a Bakú

Per Josep M. Sebastià

Des del passat dilluns dia 26 de Març ja es pot trobar a les botigues de discos la reedició del seu últim disc Una Mujer Como Yo. En aquesta reedició ha aprofitat per incloure les seves 12 cançons del disc editat el passat mes de novembre del 2011 i a més ha incorporat les 3 cançons que va presentar com a candidates a rtve per ser la cançó que finalment interpretaria al Festival d’Eurovisió de Bakú. Els temes en qüestió són: Ahora o Nunca, la versió Dance del tema Tu Vida Es Tu Vida i la versió definitiva de la guanyadora Quédate Conmigo.

Soler, a més, estarà acompanyada a la final del Baku Crystal Hall del pròxim 26 de Maig amb un cor mixt de 5 integrants. La cantant sevillana no utilitzarà, per tant, cap ballarí a l’actuació que tal com ja va avançar la sevillana, dirigirà l’escenògraf i marit de la cantant, Francis Viñolo, que gaudeix d’una àmplia experiència nacional i internacional.

Les veus femenines d’aquest cor són Rebeca Rods (mezzosoprano), Sheila Blanco (soprano) i Mey Green (soprano). Per altra banda els masculins seran Miguel Antelo (tenor) i Antonio Tomás Sepúlveda (tenor). Tots ells amb una àmplia experiència musical.

REBECA RODS

Rebeca Rods és una cantant, compositora i arranjadora gallega que, el juliol del 2009 va crear el seu propi cor de gòspel: Black Light Gospel, amb el que triumfa des de llavors i amb el que ja va publicar un disc el 2010.

Ella és una artista emprenadora i inquieta d’una àmplia formació musical. Per aquesta jove serà la seva segona experiència a Eurovisió ja que va acudir també com a corista amb el grup D’Nash el 2007 i també ha treballat amb Daniel Diges amb algunes d les cançons del seu últim disc.

Rods, que ha actuat amb el seu cor com a teloners d’Alejandro Sanz, ha grabat també espots, jingles i capçaleres per a ràdio i televisió i ha realitzat muntatge, direcció i grabació de cors en discs i gires d’artistes com Raphael, Coti, Paulina Rubio, Alejandro Sanz, Pitingo, Marta Sánchez o Malú, entre altes grans artistes nacionals i internacionals. Així mateix també ha treballat amb productors internacionals com Lulo Pérez, Jacob Calderón, Carlos Quintero, Alejo Stivel, William Luque i Antonio Sánchez, autor de la cançó Quédate Conmigo.

MEY GREEN

La segona integrant del cor és Mey Green, una madrilenya que des de molt petita ja va mostrar el seu talent musical i que la va portar a col.laborar amb artistes i també en programes de televisió. Va ser finalista del programa Factor X i va guanyar el concurs televisiu Madrid Superstar. Mey Green s’ha format a diferents estils musicals com a part del cor de gospel Inside Voices o com a vocal coach per a Juan Carlos Calderón.

També compta amb una llarga experiència amb musicals com We Will Rock You o El Diario de Anna Frank. Durant els últims anys, Mey ha participat a vàries seleccions per el Festival d’Eurovisió i segueix aferrada per aconseguir el seu somni artístic. Ella va ser corista de la candidatura de María López en la passada preselecció de Destino Eurovisión.

SHEILA BLANCO

La tercera veu femenina del cor és Sheila Blanco, nacuda a Salamanca i amb els estudis de piano i cant i llicenciada en Comunicació Audiovisual és una noia emprenadora que compon els seus propis temes i que ja ha editat un disc al mercat: Sheila Down.

Ha estat corista en directe d’artistes com Alejandro Sanz, Rapahel o Rosa López. Actualment Blanco forma part del cor Black Light Gospel Choir i vocalista de la banda de Jazz & Blues Larry Martin Band, amb els que acaba de publicar el seu sisè disc i ja està preparant el seu retorn en solitari.

ANTONIO SEPÚLVEDA

Els cors masculins els integren Antonio Tomás Sepúlveda, un madrileny amb estudis de solfeig, cant, piano i percussió que treballa com a cantant professional. Ell és integrant del cor Gospel Factory i ha treballat amb artistes com Gary Samuels, Marta Sánchez o Daniel Diges, entre altres i ha cantat en diferents anuncis de televisió i també per a doblatges de pel.lícules.

A més, Sepúlveda gaudeix d’un gran potencial vocal, cosa que farà que la seva interpretació amb Pastora Soler llueïxi amb el tema que representarà.

MIGUEL ANTELO

Miguel Antelo és un actor, cantant, director, productor i compositor madrileny que va començar la seva carrera com a presentador de televisió i com a actor dels musicals com Aladín y Peter Pan i més recentment amb Mamma Mia! i 40 El Musical.

Antelo, que ha treballat com a corista amb artistes com Carlos Baute es dedica plenament amb enregistrar adaptacions al castellà de grans musicals en format cinema.

Per altra banda, Francis Viñolo, escenògraf de la candidatura espanyola, és director escènic i coreògraf d’àmplia experiència nacional i internacional que treballa amb espectacles, videoclips i coreografies de pastora des dels seus 10 anys.

Després d’una llarga experiència primer com a ballarí, Francis comença a estar sol.licitat com a coreògraf i, des de molt jove, és un professional consolidat, amb un gran elenc de ballarins al seu càrrec en diferents programes de televisió i diferents gales. Durant l’última dècada ha estat reclamat com director escènic i coreògraf de molts artistes del panorama musical nacional i internacional com Carlos Baute, Patricia Manterola, Laura Miller, Paulina Rubio, Shalim, Merche, Ana Torroja, Alejandro Sanz, David Bisbal, Niña Pastori, Chenoa, entre d’altres…

Actualment Viñolo continua activament en el món de la dansa i compagina els seus viatges i treballs professionals amb la seva docència a Màlaga, on és professor de l’Escuela Superior de Artes Escénicas.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s