Humperdinck cantarà “Love Will Set You Free”

Per Josep M. Sebastià

Fa escasses setmanes descobríem que la BBC havia preparat una autèntica sorpresa per a l’edició d’enguany del festival: l’elecció interna de tot un mestre de cermònies com al seu representant: Engelbert Humperdinck. Una gran estrella de la música a tot el planeta a mitjans dels 60 i 70, amb una veu indescriptible i amb una trajectòria brillant.

Amb els seus 76 anys que complirà quan ja arribi a cantar a Bakú el cantant es mostra molt optimista sobre la seva assignació i el treball que està apunt de fer per a tots els anglesos davant de tota Europa. Sigui com sigui, el que està clar és que s’ha rodejat de bons compositors per crear la cançó que s’ha presentat avui mateix: Love Will Set You Free, un tema composat per Martin Terfe i Sasha Scarbek, compositors coneguts per escriure bona part de les partitures d’Adele.

Estem davant un tema potser amb poques possibilitats de triomf però que reuneix perfectament una melodïa perfecta, una composició i lletra bona i la dosi de carisma que l’artista hi posa en la seva interpretació.

En podeu veure el resultat en el vídeo-clip oficial:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s