Els anfitrions ja tenen cançó: “When The Music Dies”

Per Josep M. Sebastià

Després d’un quilomètrica preselecció d’artistes que va començar el passat mes de novembre al país anfitrió, el passat mes de febrer es va decobrir la guanyadora final i, per consegüent, el nom de la pròxima representant d’Azerbaidjàn a Bakú: Sabina Babayeva.

Repetint el format que tants bons resultats els ha donat en les últimes edicions van voler repetir-ho amb la guanyadora i per tant, durant aquest període de temps s’ha estat escollint la cançó internament. Això si, agrupant bona part de l’equip que van fer guanyar a Ell & Nikki en la passada edició del festival.

Finalment la cançó s’ha presentat avui mateix amb el nom de When The Music Dies. Una balada amb bona instrumentació i creada per Stefan Öm, Anders Bagge, Johan Kronlund i Sandra Bjurman, grans compositors la majoria d’ells suecs que han adaptat com anell al dit una cançó del tot idònia per Babayeva.

A més d’ells també hi han intervingut altres músics d’Azerbaidjàn que han intervingut en la seva grabació en estudi com Ogtay Sharifov, Sarkhan Vahabov, Sherizad Fatalyev, Yshar Bakhish i un artista molt reconegut al país, Alim Gasimov.

A més de la versió en anglès que és la que interpretarà la cantant a la final de Bakú, s’ha editat una altre versió en azerí per a la seva difusió a les emissores de ràdio i televisió del propi país i així difondre encara més el ressò del festival al país del Caspi.

Aquí podeu escoltar la cançó:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s