Kaliopi presenta la cançó per a Macedònia: “Crno I Belo”

Per Josep M. Sebastià

El passat dimecres dia 29 de Febrer vam poder conèixer finalment la cançó amb la que la diva dels balcans, Kaliopi, cantarà a la segona semifinal del festival representant al seu país, la república de Macedònia.

L’ocasió es mereixia una bona presentació del tema i de la cantant, ja que recordem que ja es va anunciar el passat mes de desembre, la desició interna de la televisió del país de convidar a formar-hi part la cantant Kaliopi. Per això es va celebrar una gala especial des dels estudis del canal MKRTV a Skopje. Durant més de dues hores es van dedicar exclusivament a ella i va oferir diferents cançons en directe dels seus temes més coneguts i amb l’ajuda de petits documentals on coneixíem més a fons la representant.

Per acabar la nit va fer la seva primera interpretació del tema que presentarà a Eurovisió, Crno I Belo, primer en macedoni i posteriorment en anglès. Recordem que la peça ha estat obra de Romeo Grill a la composició que ja bons resultats li va donar amb temes coneguts com Samo Ti, la cançó amb la que el país va voler participar al festival d’Eurovisió del 1996 interpretada per la mateixa Kaliopi però llavors com a integrant del grup Kaliopi Gril.

Després d’escoltar el tema podem afirmar que es veu claríssim que els macedonis volen fer un bon paper a Azerbaidjan amb una bona cançó. Cal remarcar també que el país va confirmar que el tema serà cantant integrament en macedoni.

Podeu veure l’actuació en el següent vídeo:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s