Bulgària aposta per “Love Unlimited” amb Sofi Marinova

per Josep M. Sebastià

Finalment, Love Unlimited amb la veu de Sofi Marinova serà la cançó i intèrpret que representaràn a Bulgària al pròxim festival d’Eurovisió després de guanyar el Bylgarskata Pesen Za Evroviziya, la preselecció del país per el certàmen. Una gala que es va fer el passat 29 de febrer i que va ser conduïda per Alexander Sano, Drago Draganov i Milenita Nikolova des del Palau Nacional de Cultura de la capital del país, Sofia.

La mateixa gala va comptar també amb les actuacions d’algun dels ja coneguts representants d’aquesta present edició: Anggun, la representant francesa, Ivi Adamou, la xipriota, Kurt Calleja, el maltès i també la de la danesa Soluna Samay.

Per a l’ocasió, la gala va comptar amb 12 participants del qual el guanyador va sortir escollit gràcies al sistema de puntuació més homogèni actualment, meitat per televot i l’altre per un jurat d’experts. Finalment Love Unlimited de Sofi Marinova va aconseguir la màxima puntuació de l’audiència mentres que la banda New 5 amb Chance For Better Life va obtenir la màxima del jurat.

L’empat en la primera posició va ser resolt a favor de l’opció que preferia el televot. Per altra banda la cançó Love Is Alive de Dess era la favorita en totes les enquestes prèvies i va acabar aconseguint la tercera posició amb 10 punts dels telespectadors i 5 del jurat expert.

Els participants a la gala varen ser:

 1. Sofi Marinova: Love Unlimited (20 punts)
 2. New 5: Chance For Better Life (20 punts)
 3. Dess: Love Is Alive (15 punts)
 4. Todor Gadzhalov: Still Love You (12 punts)
 5. Ivailo Kolev & Hipnotik: Searching For The Words (11 punts)
 6. Go Week: The Way You See The World (11 punts)
 7. Steliyana Hristova: Putyat (9 punts)
 8. Svetozan Hristov: Keep Me Down (8 punts)
 9. Tsvetelin Atanasov-Elvisa & DZ: Love Goes Around (6 punts)
 10. Simona Sivanio: Eternal (3 punts)
 11. Rene Ranev: Alone (1 punts)
 12. Vyara Pantaleeva: Vyara (0 punts)

Cal remarcar que Sofi Marinova va ser la segona i tercera classificada en les preseleccions de Bulgària per Eurovisió durant el 2005 i 1007. Sofi és prou coneguda al seu país pels seus 3 discos ja editats i també per ser la parella de Dacho, un personatge mediàtic que va participar en una de les edicions de VIP Brother, la versió bulgara de Gran Hermano.

El tema, d’estil dance i amb bona dosi d’energia destaca per ser possiblement un dels temes més ballables que podem escoltar al Baku Crystal Arena de Bakú.

Podeu veure l’actuació aquí:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s