Roman Lob guanya l’Unster Star für Baku

Per Glòria Bricollé

Avui s’ha dut a terme la final eurovisiva alemanya que porta per nom Unster Star für Baku, la successora del Unser Star für Oslo del 2010. En aquesta ocasió el procés va començar el 12 de gener i així fins a set gales més per a triar dos dels finalistes entre els 20 participants, amb les gales televisades primer per la cadena ProSieben i finalment per Das Erste.

Per a la gran final d’avui han quedat només dos participants: Ornella de Santis i Roman Lob. Ambdós cantants havien d’interpretar tres temes cadascun, quedant només un tema per cada cantant a la superfinal.

1. Roman LobConflicted

2. Ornella de SantisQuietly (a la final)

3. Roman Lob –  Alone

4. Ornella de SantisAlone

5. Roman Lob Standing still  (a la final)

6. Ornella de Santis Standing still

D’acord amb la majora d’enquestes, Roman Lob amb Standing Still ha batut a Ornella de Santis per un ajustat 50,7 % davant el 49,3% de l’oponent femenina. Encara que durant el show es comptava amb les opinions del jurat format per Stefan Raab, Alina Süggeler i Thomas D, la decisió ha estat íntegrament presa pel televot.

La cançó és una balada força actual cantada en anglès amb una veu molt millorable, per bé que sembla que el jove ha captivat el públic i se’ls ha posat a la butxaca. El guanyador alemany és nascut el 1990 a Neustadt i ha estat líder de la banda Rooftop Kingdom.

I com tots sabem, Alemanya participa directament a la final del Festival, el dissabte 26 de maig a Bakú. Vegem l’actuació d’avui de Roman Lob:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s