Un eco de triomf per a França amb Anggun

Per Josep M. Sebastià

El nostre país veí ha estat un dels més matiners en voler desvetllar qui seria la seva representant en aquest 2012. Així ho va comunicar la televisió pública francesa, France 3 el passat 29 de Novembre de 2011 designant com a responsable a la reconeguda cantant Anggun. El que si que ja coneixíem mesos abans és que seria una elecció interna de la televisió, i d’aquesta manera, retornar al bon funcionament que els ha donat el mateix sistema d’elecció interna en les passades edicions.

De fet, i coincidint amb la 46ena edició del Mercat Internacional del Disc i l’edició musical MIDEM de Cannes ha servit perquè la cantant interpretés en directe i per primera vegada la cançó eurovisiva que finalment es titula Echo (You and I). El tema a més, serà inclòs com a cançò inèdita a la reedició del seu últim disc en francès, curiosament anomenat Echo.

La cançó ha estat escrita per Jean-Pierre Pilot i William Rousseau i també hi ha participat Verónica Ferraro, col.laboradora de David Guetta en les tasques de remasterització. Així mateix, des de fa un parell de dies ja es va poder filtrar un petít esboç de 30 segons de la cançó a través de la pàgina d’Amazon.fr que al cap de poc temps va ser retirat.

Recordem que la cantant Anggun és una de les estrelles franceses més conegudes arreu del món. És indonesa però resdeix a frança des dels 20 anys. Ara, amb 38 anys ja ha llençat al mercat 5 discos d’àmbit internacional i 6 d’àmbit francès.

Una aposta arriscada i moderna que podeu sentir en el següent enllaç:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s