Maya Sar escollida per a representar Bòsnia

Per Glòria Bricollé

Segueix el degoteig de noms escollits internament per les televisions, des Xipre a Montenegro, han estat ja 8 les candidatures confirmades que no han passat semifinals prèvies (incloent Irlanda, Eslovàquia, Bèlgica, Sèrbia, Macedònia i França). Sembla que les eleccions directes s’han posat de moda justament l’últim any en el que aquesta modalitat serà possible, ja que a partir del 2012 segons la UER serà imprescindible organitzar preseleccions.

En el cas de Bòsnia, la jove cantant Maya Sar ha estat la escollida per la BHRT per a pujar a l’escenari de Bakú el proper maig, i la cançó que cantarà serà escrita per ella mateixa. Sar no és la primera vegada que participa al Festival ja que formava part del grup de Dino Merlin quan el 2011 van interpretar Love in rewind, deixant la república exiugoslava en una meritòria 6ena posició amb 125 punts. Aquí la podem veure a primera fila tocant el piano durant l’actuació.

Maya Sar és el nom artístic de Maja Sarihodžić, nascuda a Tuzla (Bòsnia) i ha començat a volar en solitari justament fa un any, amb l’edició del tema Nespretno, una balada de la que n’us oferim el vídeo oficial:

One comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s