La jove cantant Iris serà l’encarregada de voler deixar Bèlgica en bona posició a Baku

Per Josep M. Sebastià

Quan tot apuntava que la selecció interna que ja havia previst la VTR per escollir el seu representant a Baku seria definivament per Kate Ryan, finalment ahir divendres 18 de Novembre, la televisió del país va anunciar que seria la jove Iris qui s’encarregaria de voler deixar Bèlgica en un bon paper al festival del 2012.

Laura Van Den Bruel, coneguda artísticament com a Iris es va donar a conèixer l’any passat després de guanyar un programa de nous talents del país i després de convertir el seu tema Wonderful en tot un èxit de vendes.

Com ja sol ser habitual, la cadena de parla flamenca és l’encarregada d’aquesta tasca cada dos anys, aleatòriament amb la de parla valona, i volen tornar a repetir l’èxit de Tom Dice del 2010, o sigui, apostar per joves artistes i que alhora serveixi de trampolí a tot europa. Una fórmula que està a la ment de totes les televisions però que per fer-ho s’ha de fer partint d’una bona qualitat vocal, musical i artística que moltes vegades costa d’aconseguir.

De moment es desconeix com s’escollirà la cançó però el que si ja s’ha comunicat és que s’obrirà un termini perquè els compositors comencin a enviar les seves propostes per a Iris, i se suposa que es realitzarà una preselecció de cançons per triar la que cantarà sobre l’escenari a Baku. O almenys així es va fer amb Tom Dice.

Aquí teniu el vídeo de la cançó Wonderful:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s