Finalment, Eslovàquia estarà a Baku i escull a Miro Smajda

Per Josep M. Sebastià

Després que durant els últims mesos s’hagin recollit notícies sobre la possible renúncia d’Eslovàquia al Festival d’Eurovisió del 2012, finalment, la televisió del país va comunicar el passat 17 de Novembre que participaria al certàmen de Baku i a més van aprofitar per donar a conèixer qui serà el seu encarregat: Miro Smajda.

El cantant, que va participar a l’edició del Pop Idol 2009 del seu país ha tingut molta popularitat durant els últims mesos en el seu país. Tant és així que també va participar, l’any següent, a la preselecció per a Eurovisió 2010. Smajda, nascut el setembre de 1988 a Kosice ha editat ja un parell de discos després del seu trampolí televisiu, aconseguint un èxit rotund. I és per aquest motiu que Andrej Mklanek, director de programes de la RTVS, va comunicar-ho exposant per sobre de tot el bon paper que pot fer aquest jove cantant de pop-rock comercial d’Eslovàquia.

Una desició interna que ja tenien pensat formalitzar des de ja feia anys i que, degut a la mala situació econòmica de la televisió que pateix actualment, així ha estat. Amb Miro, Miklanek espera que el seu país aconsegueixi, almenys, arribar a la final.

Es deconeix completament com s’escollirà la cançó que defensarà a Baku però tot apunta que serà mitjançant una preselecció de 4 cançons en una gala especial.

Aquí podeu escoltar una de les últimes cançons de Miro Smajda, Baby:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s