Daniel Diges torna a Barcelona amb “Los Miserables”

Per Glòria Bricollé

Daniel Diges en el seu paper d'Enjolras

Avui 30 de setembre s’estrena oficialment el musical “Los Miserables” al Barcelona Teatre Musical, a la Ciutat del Teatre de Montjuïc, on era l’antic Palau Municipal d’Esports de Barcelona.

Per als eurofans i els amants del teatre musical és una cita inexcusable degut a que en aquest espectacle actua el cantant Daniel Diges, representant d’Espanya a Eurovisió el 2010 al festival d’Oslo amb el seu Algo pequeñito.

“Los Miserables” és l’adaptació teatral musical de la novel·la homònima escrita pel francès Víctor Hugo, estrenada a París el 1980. A Madrid s’ha escenificat dues vegades, la primera l’any 1992 al Teatro Nuevo Apolo i la segona, ja amb Daniel Diges encapçalant el cartell, el 2010 al Teatro Lope de Vega.

Ara arriba a Barcelona amb més de 30.000 entrades ja venudes i aixecant una gran expectació, doncs és la primera vegada que aquest mític musical s’estrena a Catalunya. Al BTM podrem veure Diges interpretant Enjolras, el líder dels estudiants, i amb Gerónimo Rauch i Ignasi Vidal com a protagonistes principals.  Està previst que l’espectacle sigui als escenaris barcelonins com a mínim fins el 29 de febrer del 2012.

Vegeu aquí un fragment de l’actuació de l’eurovisiu Diges amb l’emblemàtic tema “Sale el sol” :

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s