Salomé, madrina del Congrés d’Ogae Espanya 2011

Per Glòria Bricollé

Salomé, la mítica cantant catalana és la convidada d’honor de la propera trobada d’aficionats eurovisius espanyols, el dissabte 8 d’octubre.

Ogae Espanya organitza el seu 6è congrés al Centro Cultural Príncipe de Asturias de Madrid, previst que duri entre les 10 i les 20:30 del dia 8, on es durà a terme l’habitual assemblea de socis i que comptarà amb la presència de la guanyadora del Festival del 1969 amb la cançó Vivo cantando.

En altres ocasions els eurofans espanyols han pogut conèixer i conversar amb altres estrelles eurovisives com Massiel, Betty Missiego, Karina, Conchita Bautista, Miki, D’Nash, Eva Santamaría, Guzmán de Cadillac, Alejandro Abad o Daniel Diges.

Com és de sobres conegut, Salomé és el nom artístic de Maria Rosa Marco, nascuda a Barcelona el 1943 i les seves primeres passes artístiques les va fer a través de Ràdio Barcelona. Salomé va guanyar el 1962 el Festival de la Cançó del Mediterrani  amb el tema Se’n va anar i fou seleccionada el 1969 per representar Espanya al Festival d’Eurovisió de Madrid, on va guanyar juntament amb el Regne Unit, França i Holanda.

Us deixem amb la seva actuació:

Més informació al web: www.ogaespain.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s