Eurovisio.cat aterra a Dusseldorf

Per Josep M. Sebastia i Gloria Bricolle

Des d’ahir dissabte, l’equip d’Eurovisio.cat ja ha arribat a la ciutat alemanya per poder oferir tota la informacio sobre l’edicio d’enguany del festival d’Eurovisio.

Per comencar la nostra visita a la ciutat destaquem la bona acollida de tota la comunitat eurovisiva a la ciutat. Una ciutat oberta, amb una moguda nocturna (almenys el dissabte) important. Tambe cal destacar la bona organitzacio amb l’eleccio de l’Esprit Arena i tot el seu complex per poder encabir-hi tots els mitjans perque el festival d’enguany sigui tot un exit.

La facilitat d’una ciutat petita, amb accessos facils i amb bona comunicacio fa que tot l’engrenatge sigui molt facil.

A parti d’avui us oferirem un seguit de croniques i noticies destacades que passen a Dusseldorf.

Düsseldorf 2011

El LVI  Festival de la Cançó d’Eurovisió es celebrarà entre el 10 i el 14 de maig del 2011, a Düsseldorf, la capital de  la regió Renania del Nord-Westfalia d’Alemanya, després de la victòria de Lena Meyer-Landrut al festival de 2010 amb la seva cançó Satellite, que amb 246 punts, aconseguint així la segona victòria del certàmen musical per aquest país.

Els presentadors d’aquesta edició seràn Anke Engelke, Judith Rakers i Stefan Raab, aquest últim conegut presentador alemany i alhora representant també a Eurovisió l’any 2000. Ell mateix va ser el productor de la preselecció alemanya del 2010 d’on va sortir vencedora Lena i va acompanyar-la en tot moment amb tota la delegació.

El lloc on es realitzaràn les dues semifinals i la final serà  l’Esprit Arena situat a Düsseldorf. Actualment comparteix la funció d’espai per a concerts i alhora un camp de futbol cobert i té una capacitat de 15.000 persones.


Anuncis

One comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s