Dia 5: sant tornem-hi

Per Glòria Bricollé

Avui l’organització del Festival ha anat per feina amb els assajos i han sigut tretze els participants que han provat per segona vegada l’espai escènic de l’Esprit Arena.

Polònia, Noruega, Albània, Armènia, Turquia, Sèrbia, Rússia, Suïssa, Geòrgia, Finlàndia, Malta, San Marino i Croàcia han estat els que han assajat per segona vegada, tots ells de la primera semifinal del proper dimarts 10 de maig.

Dels primers assajos als segons no hi ha hagut gaires variacions, la majoria dels artistes han aprofitat per provar vestuari nou (Albània, Sèrbia, Finlàndia) i alguns també han incorporat detalls a les posades en escena, com Geòrgia o Malta.

Dels tretze candidats d’avui en destacarem quatre: Armènia, Turquia, Rússia i Croàcia.

ARMÈNIA

Emmy ha comptat de nou amb l’escenografia de boxa per representar el seu Boom boom, un homenatge a Arthur Abraham, un boxejador que el mateix dia de la Final d’Eurovisió estarà lluitant per al Campionat Europeu de Boxa.  Bones veus, millor coreografia i un bon espectacle que passa sense entrebancs a la final.

TURQUIA

Banda rockera efectiva, amb una cançó que els permet lluir-se. Yuksek Sadakat van acompanyats d’una noia atrapada dins una esfera, que es va movent, mentre ells interpreten Live it up.  Sense sorpreses.

RÚSSIA

Del primer assaig al segon s’han vist diverses modificacions, una d’elles els llums a les sabates del cantant i els seus acompanyants. El que en principi era una cançoneta més s’ha anat convertint en un tema complexe, amb diferents plans i Alexej Vorobjov està resolent la papereta amb correcció. Hem d’anar en compte amb aquesta interpretació per que pot arribar ben amunt.

CROÀCIA

Destaquem el Celebrate de Daria per que avui han fet els deures: millor actitud a l’escenari, millor coreografia i, especialment, veus més empastades. Per això serveix un segon assaig, per prendre nota i canviar el que no funciona. Segueix essent una actuació bastant sosa però com a mínim sona bé. Ara sí que es pot pensar en un passi a la final per a Croàcia. Celebrem-ho.

Demà darrera crònica des de Catalunya. Les properes ja seran des de terres alemanyes. Tot sobre Eurovisió, en català i a http://www.eurovisio.cat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s