Repassant el segon dia d’assajos

Per Josep M. Sebastià

Després d’escalfar els motors ahir diumenge amb els assajos de bona part dels participants a la primera semifinal del festival d’Eurovisió d’enguany, avui dimarts dia 2 de Maig han acabat de fer els assajos i les respectives rodes de premsa els participants en aquesta preselecció.

A partir de les 10 del matí han començat a desfilar països com Malta, San Marino, Croàcia, Islàndia, Hungria, Portugal, Lituània, Azerbaidjan i Grècia.

Tal com ja vam oferir en el reportatge dels primers assajos, tota l’informació està extreta del portal eurovision.tv, fins que l’equip d’Eurovisió.cat arribi a la ciutat alemanya per cobrir més àmpliament tot el que està passant.

Els assajos del matí d’avui Dimarts 2 de Maig:

MALTA

Glen Vella sorprendrà amb la seva picant posada en escena? No serà massa sobre-actuat?

SAN MARINO

Grandíssima veu la de la veterana Senit. A l'assaig han faltat molts detalls importants com l'elegància de la cantant per una balada com "Stand By"

CROÀCIA

Tal com era d'esperar, la qualitat vocal de Daria farà trontollar un dels pocs temes dance del festival. Molta esperança per "Celebrate"

ISLÀNDIA

El caliu del nord i la llagrimeta farà oblidar aquesta cançó? Bon caliu per en Sjonniis

HONGRIA

Una de les sorpreses de l'edició d'enguany que a més, no ha abaixat el llistó. Bona veu, interpretació un pèl estàtica però brodant el "What about my dreams". Sabràn aprofitar aquesta gran oportunitat els hongaresos?

Els assajos de la tarda d’avui Dimarts 2 de Maig:

PORTUGAL

De moment sembla que no volen canviar cap detall de la pre-selecció que van guanyar al seu país. Caldrà veure els posteriors assajos i l'opinió del públic.

LITUÀNIA

Per una gran balada com aquesta no cal canviar gaires coses per desxifrar que Evelina Saenko és una de les veus més cotitzades del festival d'enguany però amb una cançó poc apropiada.

AZERBAIDJAN

El duet de l'any per excelència ha actuat de forma correcta, faltarà veure'n més rondes per comprovar si hi ha feeling entre els dos.

GRÈCIA

Perfeccionisme grec. Els amants dels ritmes etnics vibraràn amb aquesta cançó. Bona interpretació. Faltarà més compenetració entre els dos però de moment ens conformem com el d'avui.

Recordem que tots els vídeos d’aquest segon dia d’assajos els podeu veure al canal oficial de Youtube del portal Eurovision.tv


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s