Lucía Pérez ja té coreògrafa, ballarins i coristes

Per Glòria Bricollé

Lola González s’estrena com a coreògrafa eurovisiva i tindrem una ballarina catalana a l’escenari de Düsseldorf: Cristina Domínguez

A mesura que van passant els dies es comencen a saber més detalls de com serà l’actuació que TVE prepara per a Lucía Pérez a Düsseldorf. Després de conèixer la nova versió musical i alguns canvis en la lletra, és el moment de desvelar les sorpreses sobre la coreografia.

Tal com es rumorejava, aquest 2011 s’ha contractat una nova coreògrafa per a dirigir els ballarins que acompanyaran la gallega a Eurovisió 2011: es tracta de Lola González, molt coneguda per ser la directora del programa Fama !A Bailar! de la cadena privada Cuatro. González porta a la seva esquena una trajectòria professional avalada pels seus estudis a Nova York, Los Ángeles i Londres. I ha pensat per a Eurovisió una coreografia molt comercial, positiva i sembla ser que inclou unes passes “encomanadisses” que es faran molt populars arreu d’Europa.

Una altra notícia que s’ha fet pública és qui seran els acompanyants de Lucía Pérez a l’escenari de l’Esprit Arena el dia 14 de maig: els ballarins i coristes Cristina Domínguez, Sandra Borrego, Amaury Reinoso, Juan Francisco Solsona ‘Nito’ i Ginés Cano.


Cristina Domínguez (Barcelona) va estudiar Dansa Clàssica a l’Institut del Teatre de Barcelona  i compta amb formació en jazz, hip hop, interpretació i c cant. Ha competit en balls de saló, al musical Spamalot i ha col·laborat com a ballariana i corista en programes de televisió i amb cantants tant nacionals com internacionals.

Sandra Borrego (Madrid) ha estudiat Ballet Clàssic, Modern i Claqué i ha treballant com a ballarina en programes de televisió, musicals com Hello Dolly i Mamma Mia i també ha participat a gires amb Ana Torroja.

Amaury Reinoso (Cuba) és un jove actor, cantant i ballarí cubà afincat a Espanya des de fa molts anys, combinant la seva presència a musicals com Fama (fent de protagonista), Cacao i acompanyant a cantants en les seves gires.

Ginés Cano (Múrcia) és un dels ballarins que ha rescatat Lola González del programa Fama, ja que ell en va ser undels guanyadors. Arrel de la seva victòria ha estat ballarí de Rihanna, Shakira o Marta Sánchez.

Juan Francisco Solsona ‘Nito’ (Castellón) és l’altre artista sorgit de l’acadèmia de ball televisiva que dirigeix González. Compta amb un extens bagatge professional i es formà des de ben petit a Londres, Paris, Nova York, Los Ángeles i Suïssa. Ha creat un grup de ball anomenat Check it out.

Sembla que Que me quiten lo bailao serà una aposta forta de TVE, amb ballarins i coreògrafa coneguts per al públic espanyol i amb experiència internacional.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s