La carrera final fins a Düsseldorf: Lucía Pérez tindrà la mateixa sort que Lena?

Per Josep M. Sebastià

Recentment la comissió organitzadora del festival d’aquest any a Düsseldorf conjuntament amb tots els caps de delegació dels països participants van celebrar la reunió oficial prèvia al festival per acabar d’acordar diferents aspectes de l’espectacle i al mateix temps poder formalizar l’ordre oficial d’actuació de tots els països.

Una de les grans incògnites que es van poder descobrir és l’estructura de l’escenari de l’Esprit Arena. Es va detallar que hi figuraria un satèl.lit situat a uns 40 metres davant de l’escenari i pantalles led a la part posterior. L’escenari principal serà extremadament petit per l’estructura del recinte però s’ha fet intencionadament per no distreure l’atenció i el terra del mateix estarà format també per pantalles led i dues rampes. La Green Room estarà situada just darrere l’escenari.

Per altra banda es van presentar oficialment les 43 cançons participants i seguidament es va fer el sorteig d’actuació de les dues semifinals i la final dels propers 10, 12 i 14 de maig.

ORDRE D’ACTUACIÓ

Per aquest es va utilitzar el mateix sistema utilitzat en les darreres edicions escollint dos jockers de cada final que tenen lliure elecció per decidir en quina posició volen actuar.

Semifinal 1 (10 de Maig de 2011)

En aquest cas, a la primera semifinal han estat escollits Polònia i Grècia com a jockers. Aquest primer decidint actuar en primera posició i Grècia en l’última. El resultat va ser el següent:

Semifinal 2 ( 12 de Maig de 2011)

A la segona semifinal es van escollir com a jockers Eslovàquia, que va escollir actuar en 5ena. posició ja que és un número romàntic per ells i Letònia que va decidir actuar en 17ena. posició. La llista va quedar de la següent manera:

Final (14 de Maig de 2011)

I per a la final l’escollit com a jocker ha estat Espanya on Federico Llano, cap de la delegació espanyola ha escollit la posició 22 dels 25 participants. L’argument que ha donat el mateix Llano per triar aquesta posició ha estat perquè va ser curiosament amb el que Lena, la guanyadora de l’edició passada, va actuar. Finalment la resta de països del Big5 va quedar de la següent manera:

Un cop la mateixa Lucía Pérez s’ha assabentat de la posició en la que actuarà ha afirmat que està encantada de poder seguir els mateixos passos que van fer els alemanys l’any passat per aconseguir el triomf i que espera que Espanya ho pugui aconseguir d’una vegada per totes. Creuarem els dits.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s