Bielorussia canvia la seva cançó per “I Love Belarus”

Per Josep M. Sebastià

La cançó amb la que finalment representarà Anastasiya Vinnikova el seu país, Bielorussia s’ha donat a conèixer avui mateix. Recordem que des d’un principi s’havia escollit la cançó Born In Bielorrussia, amb un estil dance i al mateix temps patriòtic, fent un homenatge al país.

Bielurussia va haver d’abandonar la seva primera cançó ja que es va descobrir que no era inèdita a data 1 de setembre de 2010, tal com marca el reglament eurovisiu. Per aquest motiu la cadena responsable del país, la BTRC, juntament amb la privada ONT van haver de buscar alternatives amb un altre tema.

Born in Bielorrussia, la primera proposta, havia estat presentada durant el mes de maig del 2010 a la Universitat de Minsk durant un projecte de la Facultat de Traducció on la pròpia Anastasyia va interpretar la mateixa versió que la presentada a la televisió.

Amb la nova cançó, I Love Belarus es tanca definitivament la llista de les 43 cançons que participaràn al festival de Düsseldorf d’enguany. De fet coincidint amb la reunió que durant avui i demà s’està fent a la ciutat alemanya amb tots els caps de delegació, ha estat l’escollit per donar a conèixer aquest canvi. A l’esmentada reunió d’avui ja s’han pogut concretar diferents aspectes de l’escenari de l’Esprit Arena i demà coneixarem oficialment l’ordre d’actuació mitjançant el tradicional sorteig. A Eurovisió.cat parlarem de totes aquestes notícies relacionades amb la reunió tant bon punt s’acabi aquesta oficialment i així poder tenir detalls definitius de tots els temes.

Aquí podeu veure el vídeoclip i la versió defintiva de I Love Belarus:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s