Ja coneixem “I Can”, la cançó britànica dels Blue

Per Josep M. Sebastià

Just quan fa unes setmanes que vam descobrir que la reconeguda banda Blue serien els pròxims representants del Regne Unit avui mateix hem descobert el tema que interpretaran a Düsseldorf, I Can. Val a dir que la mateixa BBC tenia previst fer la presentació oficial de la cançó demà divendres dia 11 a través del Show de Graham Norton i així serà.

El tema segueix els tòpics de boyband: cançó amb potència, amb cert toc suec i amb una bona producció musical. Evidentment un tema que creiem que no passarà desapercebut a la final del 14 de Maig.

La banda formada per Antony Costa, Duncan Jones, Lee Ryan i Simon Webbe començaran a promocionar la cançó en els pròxims dies per diferents punts de França i Alemanya i no tenen previst editar el senzill al seu país fins el proper mes de maig, just abans del festival.

Sigui com sigui enguany els britànics han volgut tornar a presentar una aposta forta, amb cantants consagrats i amb una bona cançó tal com va fer en l’edició del 1997 amb el triomf de Love Shine A Light de Katrina & The Waves que després s’endugué la victòria. Tornarà a passar el mateix amb els Blue? Sabran combinar uns jocs olímpics amb la celebració d’un festival per el 2012? Creuarem els dits.

Aquí podeu escoltar la cançó I Can:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s