“Boom boom” per Armènia

Per Glòria Bricollé

En una altra nit de superfinals, Armènia ha organitzat una gala per escollir la cançó que els representarà al proper Festival d’Eurovisió2011. Només escollien cançó degut a que la televisió armènia ja havia designat internament que fos la cantant Emmy qui pujaria a l’escenari de Düsseldorf. Durant aquesta gala l’artista ha cantat quatre temes: Hi, Boom Boom, Ayo i Goodbye. Finalment, jurat i televot en un 50% s’han posat d’acord i ha estat Boom Boom la que s’ha emportat la victòria.

Emmy (de nom real Emma Bejanyan)  és una cantant armènia nascuda l’any 1984 i ja va quedar segona l’any passat a la final del seu país rera la guanyadora, Eva Rivas i el seu Apricot Stone.

Es tracta d’un tema alegre, en anglès, sense pretensions i que es troba a anys llum de les últimes propostes armènies que sempre han quedat top 10 a la final del Festival. Vegeu imatges de l’actuació:

Anuncis

One comment

  • Cançò que farà les delicies de cert sector Eurofan encorat als 80/90, però que no innova. De moment (i això que tan sols n’ha trascendit uns segons) la meva preferida França.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s