El culebrot ucraïnès s’acaba sense Jamala

Per Josep M. Sebastià

Després de la decisió de la NTU de tornar a repetir una nova gala per escollir-ne una entre les tres finalistes avui mateix una de les màximes favorites a aconseguir el triomf, Jamala, ha comunicat a través de la seva pàgina web que no té cap mena d’intenció de tornar a participar en aquesta segona gala final.

Tot i així, la cantant ucraïnesa no es penedeix d’haver participat a la preselecció nacional per al festival d’Eurovisió. Ella mateixa afirmava que estava feliç d’haver rebut el triple de vots que la guanyadora, Mika Newton. Per això està plenament agraïda a tots els que li van confiar el vot i li van donar suport en tot moment. També afirma que no vol estar involucrada en manipulacions, corrupcions i ambicions de certes persones.

Jamala desconfia completament de l’equip que hi ha darrere del projecte i no està disposada a participar a una nova votació per poder acabar humiliant-la a ella i als altres artistes.

També entén que tot i que no els quedi més remei que reconèixer que la gent la votar a ella però està convençuda que amb aquesta segona opció volen donar la sensació de que la gala sigui organitzada especialment per ella.

Finalitza el comunicat demanant disculpes a tots els seus fans i desitjant sort al pròxim representant del seu país. Tot un circ de rumors i especulacions…

D’aquesta manera, la gala del pròxim dia 3 de març només hi haurà dues participants: Zlata Ognevich i Mika Newton, aquesta volent canviar el seu tema Angels per un de nou. Veurem finalment qui s’emporta aquest passaport tant esperat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s