La protagonista alemanya ja té cançó

Per Josep M. Sebastià

La recent guanyadora Lena ja té cançó per tornar a repetir l’experiència d’Oslo però ara a casa seva. Ahir divendres es va celebrar l’última gala del format Ünser Song Für Deutchland emès per diferents cadenes del país. Després de la tria de 6 cançons portada a terme en les dues anteriors semifinals les va tornar a interpretar per escollir-ne després la que defenserà a l’escenari de l’Esprit Arena de Düsseldorf.

La gala va estar presentada per Sabine Heinrich i Matthias Opdenhövel, els mateixos que les dues anteriors i que l’any passat. També durant la nit, el jurat va tenir un paper important. Aquest estava format per Stefan Raab, Stefanie Kloss i Der Graf, aquest últim component del grup Unheiling. Després de cada actuació ells van comentar la seva valoració però qui realment va tenir la desició va ser el vot popular o televot.

Les cançons finalistes van ser:

  • Maybe
  • Taken By A Stranger
  • What Happened To me
  • A Million In One
  • Push Forward
  • Mama Told Me

Una vegada Lena va cantar-les es va fer una primera criba escollint només dues cançons: Taken By A Stranger i Push Forward. Finalment la primera opció va ser l’escollida pel públic ja que va aconseguir un 79% dels vots.

Aquí teniu l’actuació de Lena amb Taken By A Stranger. Aconseguirà Lena el rècord històric a Eurovisió de guanyar dues vegades consecutives amb la mateixa artista i pel mateix país?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s