Eurovisio.cat a Catalunya Ràdio

Per Josep M. Sebastià i Glòria Bricollé

Els creadors del portal en català participen en un debat radiofònic sobre el món dels fans

Avui diumenge dia 9 de gener al matí, el programa El Suplement de Catalunya Ràdio dirigit i presentat per Tatiana Sisquella ha comptat amb la presència dels creadors del portal http://www.eurovisio.cat, la Glòria Bricollé i en Josep M. Sebastià per explicar a grans trets la seva gran passió pel festival d’Eurovisió i comentar amb pèls i senyals tot el que passa al voltant dels eurofans. Començant per explicar d’on neix l’afició pel certamen, com s’organitzen els eurofans, com ha canviat el Festival durant aquests últims anys.. etc.  fins a parlar del que fan els eurofans durant la setmana eurovisiva a la respectiva seu d’aquell any.

L’entrevista-coloqui ha format part de la secció del programa Jo també, un espai on setmanalment parlen amb persones que comparteixen experiències, realitats i emocions diferents. En aquest cas el tema del dia estava basat en el fenòmen fan i hi han intervingut, a més dels dos eurofans, el Sergi Brunet caçador d’autògrafs d’esportistes i també amb la Montserrat Muniente, fan de Raphael des dels 14 anys i membre de l’associació de Raphaelistes.

Podeu escoltar l’espai en el següent enllaç:

Per descomptat que també ha servit per donar a còneixer el portal http://www.eurovisio.cat, actualment l’única plataforma virtual en català que es dedica a fer un seguiment acurat de l’esdeveniment musical.

L'equip d'Eurovisió.cat als estudis de Catalunya Ràdio

 

Josep M. Sebastià i Glòria Bricollé amb Tatiana Sisquella

One comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s