Han acabat ja els càstings a Barcelona, joves, talents i sorpreses

Per Glòria Bricollé

Avui dilluns 29 de novembre han tingut lloc la segona part dels càstings presencials, en aquesta ocasió a Barcelona. Des mig matí, al local que té Gestmusic a la capital catalana, hi ha hagut una desfilada de cantants que han optat per presentar-se en directe en comptes dels càstings en línia que també oferia TVE.

Gairebé 150 participants han passat pel carrer Larrard per mostrar el seu talent, la seva presència i especialment la seva veu interpretant temes eurovisius de tots els temps. Igual que a Madrid, la tria en directe es duia a terme per l’equip liderat per Noemí Galera i responsables tant de Gestmusic com de la cadena estatal de televisió.

Vegeu imatges del càsting:

El divertit i talentós grup format per Ainoa Cortés, Joan Montpelier, Aitor Fornadelles, Javi Sánchez i Jordi Giménez. Ens ofereixen un poupurri de cançons eurovisives.

La majoria dels que optaven a la preselecció eren solistes,  però també s’ha presentat el grup Lorena & Soul Dance, format per Lorena Rosales i el seu grup de ball. Rosales es va presentar al càsting d’Eurojunior 2004 quan tenia tretze anys.

I la jove i brillant Lydia Fairen, que també es va presentar a l’Eurojunior 2004 i en aquests moments actúa al musical Los Miserables a Madrid amb Daniel Diges interpretant el paper de Eponine.

També hem comptat amb la presència de la jove cantant Susanna Bey, que ha participat fa ben poc en l’enregistrament del disc de la Marató de TV3. A tots ells els desitgem molta sort.

La nota discordant de la jornada ha estat la presència d’un dels col·laboradors del programa de Telecinco “Sálvame”, en Kiko Hernández. Pallassades apart, els càstings s’han desenvolupat amb bon humor i ordre.

Segons fonts consultades per http://www.eurovisio.cat Gestmusic i TVE preparen les gales per tal que s’iniciin a mitjans de mes de gener i es gravin des dels platós que TVE té a Sant Cugat del Vallès, on s’enregistrava Mira quién baila.

La major part dels artistes que opten a representar Espanya al Festival de Dusseldorf es presenten via on line, i ens consta que estan essent moltes les candidatures. Encara queda molt temps, fins el 12 de desembre. Esperem que TVE trii finalistes de qualitat. Com sempre, us mantindrem informats.


2 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s