Jon Ola Sand serà el nou supervisor executiu per a la UER

Per Josep M. Sebastià

El norueg Jon Ola Sand serà l’encarregat de supervisar i ser el màxim responsable de l’organització del Festival d’Eurovisió i de la versió júnior a partir de l’1 de Gener del pròxim 2011. Així mateix, ell serà el successor de Svante Stockselius que ha estat 8 anys al mateix càrrec.

Jon té una experiència de més de 15 anys en produccions i co-produccions a la televisió pública noruega, la NRK, així com el propi festival del 2010 desde Oslo. Ha treballat també a la cadena noruega TV2 així com a produccions indipendents. Actualment és membre de l’Acadèmia Internacional de les Arts i la Ciència de la Televisió, organització que s’encarrega cada any dels premis EMMY.

També ha produït i dirigit altres programes com el Concert del Nobel de la Pau, els premis del cine norueg o també vàries edicions de la preselecció eurovisiva a noruega, el Melodi Grand Prix. A més, el nou supervisor executiu ha estat cap de la delegació noruega al festival en les edicions entre el 1998 i el 2005.

Cal recordar que la figura d’Stockselius ha estat molt rellevant durant el seu pas pel festival. De fet ell ha estat el responsable de la renovació que ha patit el certàmen en les darreres edicions. Des de l’adopció d’un logo genèric fins a l’implantació de les semifinals per donar cabuda a més països i també per les múltiples modificacions en el tema de les votacions.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s