Dilluns 29 de novembre, càsting de TVE a Barcelona

Per Glòria Bricollé

Després d’un cap de setmana de marcat caire polític al nostre país, encetarem la setmana vinent amb un esdeveniment molt especial per al món eurovisiu català: la segona diada dels càstings presencials, que es durà a terme a Barcelona.

Dijous TVE organitzava el càsting a Madrid en un hotel amb algunes cares conegudes com David Velardo, el corista que va acompanyar Daniel Diges a Oslo 2010, vegeu-lo en aquesta imatge davant la presidenta del jurat, Noemí Galera.

 

També es va poder veure a Blas Cantó, finalista espanyol d’Eurojunior 2004 i que es va presentar a la preselecció espanyola per a aquest 2010.

Els participants en aquest càsting presencial han hagut de trucar al telèfon 902 10 33 77 i  hauran d’interpretar davant el jurat una cançó eurovisiva, més endavant sabran si estan o no seleccionats per a participar a les gales que prepara Gestmusic.

Dilluns a Barcelona potser també veurem cares conegudes que es presenten al càsting i de ben segur alguna novetat sorprenent. Des d’eurovisio.cat us n’informarem puntualment.

Dates i lloc de la preselecció espanyola

S’han fet públiques al web d’ogae spain les dates provisionals i el lloc on es duran a terme.

Primera gala (dilluns 7 de febrer): Primera semifinal de cantants amb 10 artistes

Segona gala (dilluns 14 de febrer) : Segona semifinal de cantants amb 10 artistes

Tercera gala (dilluns 21 de febrer): Final de cantants amb els 10 artistes més votats

Quarta gala: (dilluns 28 de febrer): Gran final amb els 5 artistes més votats i les 5 cançons seleccionades

Aquestes informacions no estan confirmades oficialment per TVE així que podrien variar substancialment. A més, cal comptar amb els artistes consagrats que la cadena estatal podria convidar, els anomenats “asos”. Segons les mateixes fonts, s’està considerant l’opció d’introduïr tres “asos” per semifinal, és a dir, 6 artistes convidats i 14 cantants sorgits dels càstings on line i els presencials, fent un total de 20 candidats.

Sembla ser que totes les gales i la final del dia 28 es durien a terme a Barcelona, presumiblement als locals que té la productora Gestmusic, per exemple als platós de Sant Just Desvern on s’han enregistrat les edicions d’OT.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s