La imparable Beth encetarà la seva nova gira a Barcelona

Per Josep M. Sebastià

Beth Rodergas, la representant espanyola a Eurovisió del 2003 està en plena càrrega artística, tant en la vessant musical com teatral. De fet, en aquesta última faceta la seva activitat ha estat imparable en els últims mesos. Ja a principis d’aquest 2010 va protagontizar una de les hostesses de vol del vodevil Boeing Boeing juntament amb actors d’alt renom com Àlex Casanovas, Mercè Comas, entre altres. Mesos més tard, i coincidint amb el llençament del seu primer disc íntegrament en català, Segueix-me el fil, va afrontar de nou el repte teatral amb l’obra L’illa dels Monzons, obra creada a través dels contes del conegudíssim escriptor Quim Monzó.

Gràcies el llibre 86 contes de Quim Monzó, els actors Pau Roca, Jacob Torres, Mònica Glanezel i la mateixa Beth van omplir setmanalment la sala Villarroel de Barcelona amb la intenció de preparar una petita gira per territori català ens els pròxims mesos. Aquí podeu veure un petit reportatge realitzat per Barcelona Televisió sobre el mateix espectacle:

Una vegada acabades les funcions d’aquesta obra, Beth es dedicarà durant uns mesos en una gira per presentar el seu disc a tot l’estat, un àlbum íntegrament en català que consta de 12 temes d’amor i sentiments. Ja en els 7 mesos que porta a la venda, ha aconseguit una popularitat excepcional. Les surienca ha aconseguit un so natural i senzill, sempre jugant amb la seva vocació folk però amb un toc de pop actual. Els 12 temes que formen part d’aquest treball han estat composats per la mateixa Beth, a excepció de la cançó Temps de Canvis, del cantant Carles Ruíz Litus, i Color Rosa, de Marc Parrot.

L’inici d’aquesta gira serà el mateix 16 de novembre a partir de les 21:00 a la Sala Luz de Gas de Barcelona (C/. Muntaner, 246). El concert preveu que sigui del tot emblemàtic ja que per Beth aquest lloc sempre ha estat un espai màgic en les seves interpretacions. Les entrades per aquest concert ja es poden adquirir anticipadament a un preu de 8 euros.

Entre el seu nou repertori destaquem la seva nova cançó Terra Trencada:

Però si no tens l’oportunitat d’assistir en aquest concert, tranquil, aquí tens un llistat de les actuacions previstes en aquesta gira:

25 de Novembre: Saragossa, Sala López

26 de Novembre: Madrid, Concert gratuït al Centre Cultural Blanquerna

17 de Desembre: Manresa, Sala Stroika

18 de Desembre: Mataró, Sala Clap

14 de Gener: Barcelona, Festival del Mil.lenni al Palau de la Música Catalana

21 de Gener: La Molina, Actuació durant el campionat Mundial de Snowboard

5 de Febrer: Caldes de Montbui

4 de Març: Sant Cugat del Vallès, Auditori

23 d’Abril: Figueres

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s