Sergio Dalma ja té apunt el seu nou disc de clàssics italians

Per Josep M. Sebastià

Justament quan no fa ni un any de l’edició del seu disc Trece, el tretzè de la seva carrera, Sergio Dalma ja té apunt el seu nou disc que ha grabat íntegrament a la ciutat de Milà de la mà del productor Claudio Giudetti. Vía Dalma és el nom d’aquest recull de cançons que han fet història a Itàlia per cantants reconeguts d’aquest país i que ara Dalma versiona amb el seu estil més propi.

L’eurovisiu del Bailar Pegados no és la primera vegada que s’identifica amb les cançons i l’estil italià. De fet bona part del seu repertori fins ara ha estat traduït en aquest idioma tant apreciat per a nosaltres. De fet, la mateixa cançó eurovisiva del 1991 va ser tot un número u a Italia, traduïnt-la com Ballare Stretti. La podeu sentir en el següent enllaç:

Recentment, Sergio Dalma també ha col.laborat en el nou disc de Marta Sánchez on recull el millor d’aquesta artista amb verions especials com el duet que amb En Tus Brazos. Una vegada s’hagi editat aquest disc, ell mateix treurà al mercat Vía Dalma on hi formen part cançons com Por Elisa, El Jardín Prohibido, Mi Libre Canción, Caminaré o el mateix que servirà per donar a conèixer l’àlbum. La cançó original d’Umberto Tozzi ha estat remateritzada de nou i amb els retocs especials fets especialment per a Dalma.

L’àlbum sortirà a la venda el pròxim 23 de novembre.

Podeu sentir la cançó Tú en el següent enllaç:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s