La vila de Blanes acollirà l’estrena d’un musical sobre Eurovisió

Per Josep M. Sebastià

Si que és cert que molts dels aficionats al festival d’eurovisió sempre hem pensat en que seria una bona idea realitzar un musical sobre les seves cançons, doncs aquesta iniciativa s’els ha acudit a l’associació AMA Blanes (Associació Musical Amateur de Blanes). És per això que el proper 20 d’agost, a partir de les 22:00h a la Plaça dels dies feiners d’aquesta localitat de la Costa Brava oferirà l’estrena del musical: Eurovisión: el musical.

L’associació ja gaudeix d’un bon reconeixament artístic durant els últims anys. A la mateixa, hi formen part persones d’edats compreses entre els 6 anys fins als 70 i ja porten a la llista altres espectacles com Blanes Cabaret, estrenat el passat gener i aconseguint un èxit absolut i diferents concerts de Gospel.

Cristina Pozo Alba és la responsable de tot aquest muntatge, a més de ser la directora de la mateixa associació. Segons ella, l’espectacle vol servir per conscienciar al públic del gran problema de la societat i la violència de gènere i tot a través de les lletres de diferents cançons que han representat a Espanya al festival d’Eurovisió. A més, el fons que s’aconsegueixi obtenir de l’espectacle es destinarà a diferents associacions per a les dones maltractades.

La història que ens explicaràn dalt de l’escenari podria ser del tot real: una família amb una filla on començen a reunir-se davant de la televisió per veure l’espectacle europeu. A partir d’aquí tant és l’ambició per aquest esdeveniment que la mateixa filla decideix representar al nostre país ella mateixa després de passar per tota una sèrie de problemes personals i de família.

L’escenografia està ambientada als anys 60, d’on comença a sorgir la història. A partir d’aquí comença el temps transcorre fins a principis dels

anys 90. A l’altre part de l’escenari hi figura una gran televisió d’on aniràn desfilant totes les interpretacions de les cançons. Passaràn per aquesta gran pantalla cançons com les de Conchita Bautista, Raphael, Massiel, Salomé, Mocedades, Nina, Azúcar Moreno i d’altres, fins hi tot recordant artistes que s’han quedat a les portes de l’esdeveniment com Nino Bravo o Marisol.

La mateixa Cristina Pozo ha assegurat a eurovisio.cat que l’espectacle és molt especial i emotiu sobretot quan escoltes la gent amateur amb un talent envejable i unes veus excepcionals. A més de la Cristina també hi han treballat altres figures com el Salvador Alba, qui dirigeix l’espectacle.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s